dytikimakedonia24.gr
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής

Κοινοποίηση


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στο δημοτικό κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την 22-05-2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει και των άρθρων 8 και 9 του ν.5056/2023, προκειμένου να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
α/α ΘΕΜΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Αρμόδιος Αντιδήμαρχος:Κυπριτζής Σοφοκλής

1. Ορισμός μελών Επιτροπής Παραλαβής του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής της προτεραιότητας 6 του ΠΑΔΣΚ(Πληρ/ριες: Γ. Μωϋσιάδου)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Αρμόδιος Αντιδήμαρχος: Ευαγγελόπουλος Ιωάννης
2. Έγκριση Απολογισμών Οικονομικών Ετών 2022 – 2023 του κληροδοτήματος ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ΖΙΩΓΆΝΑ – Κοινότητας Σαμαρίνας Δήμου Γρεβενών (Πληρ/ριες:Ταμπούκας Σωτήριος)
3. Έγκριση Πρωτοκόλλου Παράδοσης – Παραλαβής Ταμειακής Διαχείρισης του πρώην ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Γρεβενών» (Κ.Κ.Α.Α.) κατάργηση Τραπεζικών Λογαριασμών και μεταφορά ταμειακών υπολοίπων (Πληρ/ριες:Καραμήτρος Βασίλειος)
4. Κατάρτιση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού Εκμίσθωσης Δημοτικού καταστήματος της Δ/Κ Αβδέλλας Δήμου Γρεβενών, σύμφωνα με την 74/2024 απόφαση του Δ.Σ. (Πληρ/ρίες :Κολτσίδας Δημήτριος)
5. Έγκριση ή μη πρακτικών της δημοπρασίας εκμίσθωσης Δημοτικού ακινήτου της Δ/Κ Ποντινής Δήμου Γρεβενών (Πληρ/ρίες :Κολτσίδας Δημήτριος)
6. Ενδοδικαστική Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς και ορισμός δικηγόρου από την αγωγή με Αριθ. κατάθεσης ΑΓ691/23-11-2023 σε συμβούλιο της ανωτέρω διαφοράς από αγωγή του ΝΤΑΛΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ κατά του ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για την εκτέλεση των προφορικών διοικητικών συμβάσεων παροχής υπηρεσιών και πώλησης αγαθών, ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης και του σχετικού Εισηγητή, για όποτε οριστεί δικάσιμος, καθώς και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή, διακοπή ή ματαίωση δικάσιμο, προκειμένου να προασπιστούν και εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά του Δήμου Γρεβενών.
(Πληροφορίες: Γεωργία Κλεισιάρη )
7. Ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση διαφοράς από την αριθ.κατάθεση ΑΓ83/14-02- 2024, αγωγή της “ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ” με δ.τ “ΔΕΡΒΕΝΙ Ε.Π.Ε” κατά του Δήμου Γρεβενών, ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης και του σχετικού εισηγητή και ορισμός δικηγόρου για όποτε οριστεί δικάσιμος ,καθώς και σε οποιοδήποτε μετ’ αναβολή, διακοπή ή ματαίωση δικάσιμο,προκειμένου να προασπιστούν και εξυπηρετηθούν τα συμφερόντα του Δήμου Γρεβενών(Πληροφορίες: Γεωργία Κλεισιάρη )
8. Ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση διαφοράς από την αριθ.κατάθεση ΑΓ58/30-01- 2024, αγωγή της “Τζημορώτα Δ. -Πέτρου Αθ.Ε.Δ.Ε” κατά του Δήμου Γρεβενών, ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης και του σχετικού εισηγητή και ορισμός δικηγόρου για όποτε οριστεί δικάσιμος ,καθώς και σε οποιοδήποτε μετ’ αναβολή, διακοπή ή ματαίωση δικάσιμο,προκειμένου να προασπιστούν και εξυπηρετηθούν τα συμφερόντα του Δήμου Γρεβενών(Πληροφορίες: Γεωργία Κλεισιάρη )

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Αρμόδιος Αντιδήμαρχος: Ρήγας Σκόδρας
9. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» (Πληροφορίες:Μπότζη Ειρηνη)
10. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή δημοτικού οδικού δικτύου » (Πληροφορίες:Μπότζη Ειρηνη)
11. Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2020» (Πληροφορίες :Μπότζη Ειρηνη)
12. Έγκριση του 1 ου Α.Π.Ε. & 1 ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 7 ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ»(Πληροφορίες:Λιούζα Ευαγγελία)
13. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ»(Πληροφορίες:Μπότζη Ειρηνη)
14. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ»(Πληροφορίες:Μπότζη Ειρηνη)
15. Έγκριση του 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1 ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 58/2018 (Πληροφορίες:Σιδηροπούλου Άννα))
16. Εγκριση της αριθ. 07/2024 μελέτης του έργου με τίτλο “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ (ΕΤΟΥΣ 2024)” προϋπολογισμού (74.400,00) € και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτού.(Πληροφορίες:Μπαλοδήμος Νικόλαος)
17. Εγκριση της αριθ. 08/2024 μελέτης του έργου με τίτλο “ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΈΤΟΥΣ 2023 ” προϋπολογισμού (150.000,00) € και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτού.(Πληροφορίες:Μπαλοδήμος Νικόλαος)
18. Έγκριση ή μη του 1 ου Πρακτικού του ανοικτού Διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ».(Πληροφορίες:Μπαλοδήμος Νικόλαος)
19. Έγκριση ή μη του 1 ου Πρακτικού του ανοικτού Διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΟΡΕΙΝΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ».(Πληροφορίες:Μπαλοδήμος Νικόλαος)
20. Έγκριση ή μη του 2 ου Πρακτικού (Αξιολόγηση Προσφορών) του ανοικτού Διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ».(Πληροφορίες:Μπαλοδήμος Νικόλαος)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
Αρμόδιος Αντιδήμαρχος: Ρήγας Σκόδρας
21. Κοπή δένδρων στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στον οικισμό Σταυρού της Κοινότητας Μαυραναίων.

ΑΥΤΟΤΕΛEΣ ΤΜHΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟY, ΟΡΓAΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚHΣ
Αρμόδιος Δήμαρχος Γρεβενών
22. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας / Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, για την υλοποίηση του έργου
«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΑ – ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ (ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ)», καθώς και έγκριση των όρων – σχεδίου της Προγραμματικής.(Πληροφορίες:Ζαμανάκος Πούλιος)

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αρμόδιος Δήμαρχος Γρεβενών
23. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου, για να παραστεί στη δίκη με αριθμό κατάθεσης ΜΤ 4/2024ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Γρεβενών, αγωγή του Χρήστου Φείδα, κάτοικου Πατρών, στρεφόμενης μεταξύ άλλων και κατά του Δήμου Γρεβενών
Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δήμος Γρεβενών: ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: «Η κοινωνία μας μπροστά στις παγκόσμιες προκλήσεις: Οι επιπτώσεις στη γεωργία και στην παραγωγή τροφίμων»

Έκκληση για ορθολογιστική χρήση του νερού – Προγραμματισμένεςδιακοπές υδροδότησης στην Δ.Κ. Νυμφαίου…

Νίκη Βόλου – Άρης 2-2: Η ισοπαλία ήταν αρκετή και οι κίτρινοι σφράγισαν την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson